fot. MŚ |
22 lutego 2016
CIASTKA GRYCZANE Z POLEWĄ CZEKOLADOWĄ | bezglutenowe, pyszne i sycące
Ciasteczka, o których chciałabym Wam dziś napisać wykonałam już jakiś czas temu. Tak się składa, że przepis na nie wzięłam z książki moich kochanych Szaciłłów w postaci Karoli i Maćka, którzy już za niecały miesiąc zagoszczą na warsztatach kulinarnych we Wrocławiu :) Nie mogę się doczekać! Karola i Maciek będą promowali swoją czwartą już (!!!) książkę pt. Jedz i pracuj... nad własnym zdrowiem. Przyda się każdemy ciekawemu nowych smaków oraz spragnionemu podpowiedzi na szybkie i smaczne jedzenie, które można przygotować na co dzień. Serdecznie zapraszam Was na warsztaty, zostało jeszcze kilka wolnych miejsc!
10 lutego 2016
HUMMUS Z AWOKADO | sycący, wegański i pyszny
3 lutego 2016
RISOTTO ZE SŁONECZNIKA | sycące, smaczne i zdrowe
Uczenie się, organizowanie warsztatów i bezpośrednie lekcje zdrowego
gotowania z Wami nie idą w parze z wrzucaniem przepisów. Tak naprawdę prawie codziennie
przygotowuję sobie jakieś świeżynki, ale staram się dzielić z Wami czymś co
chciałabym zrobić co najmniej dwa razy. Takim daniem na pewno jest to risotto,
którego przygotowanie zaraz Wam zdradzę J
Dodam tylko, że zjedliśmy je z przyjemnością w towarzystwie zdrowych chipsów
kukurydzianych (tak są takie) z guacamole (pastą z awokado) oraz świeżą sałatą,
było mniam! Zacznijcie przygotowywać dzień wcześniej, ponieważ
słonecznik trzeba namoczyć J
fot. MŚ |
Subskrybuj:
Posty (Atom)