Strony
(Przenieś do…)
Przepisy
Kto to Dziki?
Współpraca
Szkoła Gotowania
Dlaczego ja
Samouczek
Kontakt
▼
23 października 2017
RESTAURANT WEEK WROCŁAW 2017 | Okazja do świętowania - edycja jesienna
›
Słowa „Okazja do świętowania” w ostatnim czasie nabrały w moim życiu całkiem nowego znaczenia. Okazją do świętowania jest na przykład własn...
6 komentarzy:
26 kwietnia 2017
KUCHNIA SZYBKA I... SMACZNA? | ekspresowe dania w roślinnym wydaniu
›
Czym jest dla mnie zdrowe odżywianie? Na to pytanie jest jedna odpowiedź. Stylem życia, sposobem myślenia, świadomym wyborem. Jestem o tyle...
5 komentarzy:
27 marca 2017
RESTAURANT WEEK WROCŁAW 2017 | Emocje na talerzach - edycja wiosenna
›
Jak nazywa się najfajniejszy Festiwal Kulinarny? Na to proste pytanie jest jedna odpowiedź: Restaurant Week! Rusza nowa, wiosenna edycja Fe...
4 komentarze:
23 stycznia 2017
CHILLI Z CZARNĄ SOCZEWICĄ | bez mięsa, sztucznych dodatków, rozgrzewające
›
Długo kazałam czekać Wam na nowy przepis, ale zdradzę Wam bardzo krępującą tajemnicę… Ostatnio nie gotuję! Sama nie mogę w to uwierzyć, ale...
9 komentarzy:
6 grudnia 2016
EKOPASAŻ HELFY przy ul.HUBSKIEJ 81b czyli IDEALNE MIEJSCE NA ŚWIĄTECZNE ZAKUPY | połączenie naturalnej pielęgnacji urody ze zdrową żywnością
›
Dobre jedzenie i mądra pielęgnacja łączą się ze sobą. Pisałam o tym już nie raz. Nie ma sensu odżywiać się zdrowo i naturalnie, używać w ku...
2 komentarze:
2 grudnia 2016
ROLLSY DROŻDŻOWO-ORKISZOWO-POMIDOROWE | bez jaj, mleka i cukru
›
Jakiś czas temu zaprosiłam Was na rollsy jagodowe (o tu ), dziś czas na rollsy w wersji wytrawnej J Prezentują się bardzo zachęcająco, na ...
5 komentarzy:
14 listopada 2016
MAKARON Z AWOKADU I SUSZONYMI POMIDORAMI | naturalne, pyszne i zielone
›
Dzisiejszy wstęp będzie taki sam jak przepis, szybki i konkretny! W skrócie: jest dojrzałe awokado, nie ma czasu, jest makaron, nie ma czas...
3 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer