Strony

24 października 2016

KOPYTKA JAGLANE Z MASŁEM SZAŁWIOWYM | bezglutenowe, bezjajeczne, bajeczne

Chciałabym podzielić się z Wami przepisem, którego nauczyłam się podczas warsztatów z moją kochaną Maią z Qmam Kasze. Niby prosty, ale dzięki kulinarnej finezji autorki kompletnie wyjątkowy! Te kopytka są uniwersalne, możecie serwować je zimą jak i w środku lata z sałatką. A 12.11 kolejne wrocławskie warsztaty z Maią, która tym razem przywiezie do nas dużo szczęścia ukrytego w dobrym, zdrowym jedzeniu, więcej informacji tutaj :) Tymczasem kopytkujcie :)

fot. MŚ

19 października 2016

RESTAURANT WEEK WROCŁAW 2016 | Towarzyskość to zdrowie

W związku ze zbliżającym się wielkimi krokami Restaurant Week 2016, który we Wrocławiu trwać będzie od 21.10 do 30.10.2016 zostałam poproszona o przetestowania dla Was jednego z miejsc, które biorą w nim udział, a mianowicie Restauracji Hotelu Patio. Zgodnie z hasłem towarzyszącym Festiwalowi „Towarzyskość to zdrowie” w jeden z jesiennych wieczorów zebraliśmy się z Dzikim Mężem i spędziliśmy przemiły czas pełen pysznego jedzenia i profesjonalnej obsługi.